Yazılar

Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Filial Terapi Eğitimleri 2017-2018 - 2. GRUP AÇILIYOR

Değerli Meslektaşlarımız, Oyun Terapisi Sertifika programında ilk grubumuzun kayıtları tamamlanmıştır. 10-11-12 Kasım tarihlerinde ikinci grubumuz çalışmaya başlayacaktır. Çalışmaya gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

detay

Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Filial Terapi Eğitimleri 2017-2018

Değerli Meslektaşlarımız, Family Enchancement & Play Therapy Center ve Nisan Psikolojik Danışma Merkezi işbirliğiyle yürüttüğümüz OYUN TERAPİSİ VE AİLE TERAPİSİNİ BÜTÜNLEŞTİREN kapsamlı eğitim programı KASIM ayında yeniden başlıyor.

detay

Minik Doğabilimciler!

Çocuklar tüm duyularıyla doğayı keşfediyorlar!

detay

Çocuk Merkezli Oyun Terapisinde Çocuk Hile Yaparsa…

Çoğu zaman çocukların oyun oynarken hile yaptıklarını gözlemleriz. Oyun terapisinde de bu durumla karşılaşmak şaşırtıcı değildir. Çocukların iç mücadelesini yansıtan yaratıcı bir tutumdur.

detay

Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Filial Terapi Sertifika Programları 2016-2017

Çocuklarla ve ailelerle çalışan uzmanlar için Oyun Terapisi ve Aile Terapisini bütünleştiren yoğunlaştırılmış bir model

detay

Duygusal İhtiyaçlarımızı İfade Ederler

Empatik dinleme en etkili iletişim becerilerinden biridir. Karşımızdakinin duygularını fark ederek, ona doğru şekilde geri yansıttığımızda kişinin kendini ve yaşadıklarını daha iyi anlamasına yardımcı olabiliriz.

detay

Çocuğunuzun İç Dünyasını Daha İyi Anlamak ve Duygusal Sıkıntılarında Ona Yardımcı Olmak ister misiniz?

Bazen kontrolü kaybettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Uygun sınırları koyabiliyor musunuz? Çocuğunuzun duygusal sıkıntılarını çözmesinde ona nasıl yardımcı olabileceğinizi bilmek ister misiniz? Eger öyleyse, özel bir OYUN yoluyla çocuğunuzun iç dünyasını an

detay

Müzik ve Oyun Birarada Olduğunda Bebeklerde Anlama ve Uzun Dönemli Öğrenme Destekleniyor!

Araştırmacılar bebekleri müzik ve oyunun bir arada olduğu seanslara götürmenin bilişsel becerilerini artırma ve öğrenme becerileri üzerinde uzun süreli etkisi olabileceğini söylüyorlar.

detay

Filial Terapi Neden Etkili Bir Terapi Modelidir?

Filial Terapi Modeli Anne Babalara ve Çocuklara Nasıl Yardımcı Olur ? Filiz Çetin Filial Oyun Terapisti, Uzm. Psikolojik Danışman Filial terapi, aile terapisi ve oyun terapisi yaklaşımlarının bütünleştiği aile içi sorunların çözümünü sağlayan...

detay

Oyun Terapileri ve Filial Terapi Eğitimi Sertifika Programları (2014-2015)

Katılımcıların çocuk merkezli oyun terapisinin prensipleri, rasyoneli, becerileri, oyun malzemeleri ve uygulamalarını öğrenmelerini ve deneyimlemelerini sağlamak...

detay